O nama

O namaEkipa projektanata i zanatlija sa dugogodišnjim iskustvom stečenim u "Prvoj petoletki" u Trsteniku okupljenih u firmi "ČELIK" je tu da Vam predlozi i ponudi najoptimalniji izbor masina za Vašu proizvodnju u domenu proizvodnje kartonske ambalaže i u domenu pakovanja raznih materijala i obuku za rad na tim mašinama.

Sedište i proizvodni pogon firme "ČELIK" se nalazi u Novom selu nedaleko od Vrnjačke banje, a u blizini magistralnog puta Kraljevo - Kruševac. Uvek ste dobrodošli gosti bez obzira da li ste kupci ili dobronamerni posetioci koji žele više informacija iz oblasti naše proizvodnje. Prvi korak je uvek težak, napravite ga i dodjite kod nas, bice to ne samo prvi već i pravi korak.


Proizvodnja

Proizvodnja"ČELIK" Vam nudi kompletno rešenje za opremanje Vaše proizvodnje u oblasti kartonaže u domenu malih, srednjih i većih kapaciteta, od mašina sa manuelnim upravljanjem i opsluživanjem, do sistema sa potpunim automatskim upravljanjem i poluautomatizovanim opsluživanjem. Takodje Vam nudimo u oblasti pakovanja mašine za komadna pakovanja, kao i mašine za pakovanje zrnastih, praskastih, kremastih i tečnih materijala u raznim stepenima automatizacije, a sve u zavisnosti od Vaših potreba i osobina materijala.


Stručnost

StručnostTim naše firme je sastavljen i od vršnih stručnjaka iz oblasti mašinstva i elektrotehnike tako da Vam i pored standardnog programa i standardne izvedbe mašina možemo izaći u susret kada su posebni zahtevi u pitanju.


Najkvalitetniji materijali

Najkvalitetniji materijaliVašim izborom naše firme kao budućeg saradnika izabrali ste za sigurno i izbor najkvalitetnijih materijala pri izradi Vaše opreme. Vodjeni našim dugogodišnjim iskustvom, praćenjem tehnoloških zahteva za upotrebu odrdjenih materijala sa adekvatnom termičkom obradom i površinskom zaštitom i našom željom da opremu finaliziramo u najboljem kvalitetu u izradi opreme i delova koristimo najkvalitetnije materijale i gotove elemente.To su visokokvalitetni vodootporni i kiselootporni čelici, najkvalitetniji visokolegirani čelici termički obradjeni i površinski zaštićeni u "Prvoj petoletki", kvalitetne elekronske vage i gde za to ima potrebe celi sistemi su podržani "Omronovom" elektronikom.


Brzina u isporuci

Brzina u isporuciPolitika poslovanja naše firme je usmerena ka tome da u našem pogonu imamo uvek kompletiranih po nekoliko standardnih mašina iz oblasti kartonaze, tako da Vi kao potencijalni kupac uvek možete videti šta kupujete i koje su mogucnosti mašina, a pored toga to nama omogućava isporuku masina u vrlo kratkim rokovima.


Servisiranje informacijama

Servisiranje informacijamaBiće nam takodje drago da možemo da Vam pomognemo bez obzira da li ste naši kupci ili ne, informacijama o proizvodjačima i dobavljačima kartona, dobavljačima boje za štampu, proizvodjačima klišea za štampu, proizvodjačima alata za štancovanje i sl. Takodje, na našoj "šarenoj strani" možete naći vesti o polovnim mašinama iz oblasti kartonaže i štampe.


Usluge

UslugeU svom mašinskom parku posedujemo sve vrste mašina za konvencionalnu obradu rezanjem. Pored usluga na tim mašinama možemo Vam ponuditi i usluge zavarivanja i izrade celokupnih konstrukcija, kao i remont mašina iz gore navedenih programa.

 

 

Kontakt

Čelik SZTR
36216 Novo Selo, Vrnjačka Banja, Srbija
T: +381 (0)36 633.055
celik@ecomax.rs
www.kartonpak.rs

Pogledajte i...